Gigantul auto a închis fabricile din cauza epidemiei de coronavirus! Detalii de ultimă oră

Epidemia de coronavirus afectează inclusiv industria constructoare de mașini. În acest context, un mare gigant auto a anunțat că-și întrerupe câteva zile producția în Coreea de Sud din cauză că oprirea producției la furnizorii din China face imposibilă construcția de mașini.

Citeste AICI continuarea

Te-ar putea interesa si

SUV-ul concept Kia Sonet, dezvăluit în India

Coronavirusurile, abreviat CoV, este o subfamilie de virusuri (din familia coronaviridelor) cu formă variabilă, sferică sau ovoidală. Coronavirusurile sunt foarte răspândite în natură, producând, la om și animale (păsări, porci, bovine, cai, rozătoare, lilieci, feline, câini) afecțiuni ale căilor respiratorii și gastroenterite, unele foarte grave, iar altele ușoare sau chiar neexprimate clinic.

La sfârșitul lui decembrie 2019, a fost descoperit un nou coronavirus 2019-nCoV în Wuhan, China, care provoacă o pneumonie severă cu mortalitate ridicată. Bolile oamenilor și animalelor provocate de coronavirusuri sunt numite coronaviroze. Coronavirusurile se transmit direct pe cale respiratorie (prin picături) sau fecal/orală. Nu există un tratament antiviral specific sau preventiv (vaccin) în infecțiile umane cu coronavirus, tratamentul fiind numai simptomatic

Sursa 

Sursa foto

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top