SUV-ul concept Kia Sonet, dezvăluit în India

SUV-ul concept Kia Sonet, dezvăluit în India

Kia Sonet este noul concept de SUV modern, dinamic și nonconformist al mărcii sud-coreene. Dezvăluit la salonul Auto Expo 2020, prototipul nu va rămâne doar un model dedicat pieței din India.

Kia Motors India, filiala locală a Kia Motors Corporation, a lansat două produse noi la Auto Expo 2020. Alături de conceptul Sonet a mai fost prezentat și MPV-ul premium Carnival, special adaptat pentru piața indiană. Compania asiatică a precizat și faptul că noul concept Sonet este utilizat ca o avanpremieră a unui viitor SUV compact global al mărcii. Piața de debut va fi India, din a doua jumătate a anului 2020.

SUV-ul concept Kia Sonet, dezvăluit în India

Prezentat sub titulatura de prototip, Kia Sonet se va metamorfoza fără prea multe schimbări într-un produs de serie. Stilistica este îndrăzneață, producătorul evoluând elementele sale clasice de design, precum grila „tiger-nose”. În plus, compania introduce funcționalități noi: luminile de zi „tiger-eyeline” sau stopurile întinse pe toată lățimea hayon-ului.

SUV-ul concept Kia Sonet, dezvăluit în India

Habitaclul primește cele mai noi tehnologii Kia. Clienții indieni se vor putea bucura de eficiența sporită adusă de noua transmisie manuală inteligentă (iMT), dar și de o ambianță premium datorită sistemului audio Bose. În plus, postul de conducere are parte de un sistem de infotainment cu ecran de 10,25 inch și navigație cu tehnologia UVO Connect.

Modelul MPV premium Carnival a devenit disponibil și pe piața din India. Sistemul de propulsie este format dintr-un turbodiesel de 2,2 litri și o transmisie „Sportsmatic” cu opt trepte. Kia a mai prezentat la Auto Expo și prototipul Seltos X-Line. Acesta oferă o reinterpretare mai dinamică a noului SUV Seltos.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top