Noua Kia Seltos – Informații și fotografii oficiale

Noua Kia Seltos (7)

Familia de SUV-uri de la Kia se mărește. Aceasta este noua Kia Seltos. SUV-ul de clasă mică a fost prezentat oficial în cadrul unui eveniment care a avut loc la Delhi, în India.

După seria de imagini teaser făcută publică de Kia, producătorul sud-coreean dezvăluie Seltos, un SUV cu linii angulare și proporții robuste, confirmate și de grila “tiger nose” de mari dimensiuni.

Noua Kia Seltos (2)

Modelul primește lumini de zi, faruri de ceață și stopuri cu tehnologie LED, semnalizatoare LED cu aspect tridimensional și jante cu dimensiuni de 16, 17 și 18 inci, acestea din urmă fiind rezervate versiunii GT Line.

La bord, își face loc un display tactil de 10,25 inci, care redă sistemul multimedia. Este disponibil și un sistem Sound Mood Lighting cu șase teme și opt culori, iar pe lista de opțiuni apar un head-up display de 8 inci și un sistem audio Bose.

Noua Kia Seltos (3)

Sistemul Vehicle Stabilit Management, care integrează control al tracțiunii și control electronic al stabilității, este dotare standard, ca și asistența la pornirea din rampă, frânarea de urgență și senzorii față și spate. Șoferul de Seltos poate alege unul dintre cele trei moduri de rulare disponibile: Normal, Eco și Sport.

Două motoare pe benzină și o unitate diesel vor fi disponibile în gama Kia Seltos: un motor turbo de 1,6 litri cu 177 de cai putere și unul de 2.0 litri aspirat cu 149 de cai putere sunt rezervate celor care preferă benzina, alături de un diesel de 1,6 litri cu 136 de cai putere. Propulsoarele pot fi cuplate la o transmisie automată cu șase trepte, una cu șapte trepte și dublu ambreiaj și una CVT.

Noua Kia Seltos (1)

Noul SUV va fi produs în districtul Antantapur din India, și la Gwangju, în Coreea în Coreea de Sud.

Kia mai pregătește un SUV, de această dată, unul rezervat pieței europene. Este vorba despre Kia XCeed, care va fi dezvăluită săptămâna viitoare.

Adaugati comentariu