GMC Hummer EV SUV: a doua versiune de caroserie pentru modelul electric

gmc-hummer-suv-4-autoexpert

General Motors a prezentat a doua versiune de caroserie pentru modelul electric GMC Hummer. SUV-ul va fi comercializat începând din 2023.

General Motors a prezentat oficial a doua variantă a modelului electric Hummer. Modelul a revenit pe piață în toamna anului trecut când GM a lansat versiunea pick-up în versiune electrică de 1000 CP.

GMC Hummer EV SUV

Acum, după o serie de teasere, GMC prezintă și varianta SUV a noului model, variantă ce va debuta comercial abia în 2023. SUV-ul preia partea tehnică de la GMC Hummer EV pick-up, păstrând soluția cu trei motoare electrice și o versiune cu două motoare disponibilă ulterior.

Puterea a fost însă diminuată pentru versiunea SUV, varianta de top urmând să ofere 830 CP (619 kW), în timp ce Hummer EV pick-up oferă 1000 CP (746 kW).

Interiorul este identic, iar în partea din spate a apărut acum o roată de rezervă full-size atașată în exterior. La interior, un display tabletă de 13.4 inch este amplasat central, iar planșa de bord este deservită de un alt ecran de 12.3 inch. Modelul dispune și de ultima versiune a sistemului Super Cruise pentru condus semi-autonom. Hummer EV dispune și de direcție integrală, care permite mașinii inclusiv să fie condusă în diagonală în modul CrabWalk, pentru manevrabilitate ridicată în zone accidentate.

Via GMC

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top