Faceți cunoștință cu Graham. Da, este adevărat, arată îngrozitor. Dar și Bestia din animația Disney era, de fapt, un prinț. Graham nu are sânge albastru, dar este un supraviețuitor. Un „om” construit pentru a  supraviețui oricărui accidetn. Proiectul Graham tocmai a câștigat “Best of Show” la Festivalul Reclamelor de la New York.

Are un cap plin de grăsime care să atenueze impactul cu aribag-urile sau cu suprafețele dure în cazul unei coliziuni, nu are gât și are pieptul plin de pungi de lichid care acționează, la rândul lor, ca niște mini-airbag-uri. Graham nu va câștiga niciodată un concurs Mr. Univers, dar tocmai a fost ales “Best of Show” la Festivalul Celor Mai Bune Reclame din Lume, care s-a desfășurat în Statele Unite, la New York.

Premiul a fost ridicat de reprezentanții BBDO Melbourne, creatorii proiectului Graham pentru Comisia Accidentelor Rutiere din Victoria, Australia. Juriul a fost impresionat de faptul că Graham reprezintă “o sculptură interactivă, un instrument educațional și un catalizator pentru comunicare la nivel global.”

Apariția sa este una șocantă și arată […]