Harley-Davidson București a deschis sezonul moto


Harley-Davidson București a lansat sâmbătă trei noi modele de motociclete în cadrul unui Spring Barbeque în stil american, marcând astfel cea mai mare lansare de modele noi din toată istoria de 110 ani a brandului.

Noile modele lansate sâmbătă sunt: Low Rider, SuperLow 1200T și Street Bob Ediție specială. În premieră în România, noile modele și-au făcut apariția într-o atmosferă dominată de spiritul liber și rebel specific acestui brand legendar alături de membrii clubului Harley Owners Group ® București (HOG).

„Noile modele SuperLow 1200T, Street Bob Ediție specială și Low Rider, au fost realizate în urma comunicării și împărtășirii de experiențe cu clienții noștri, dar și din dorința de a îndeplini dorințele acestora. Toate modelele sunt executate în spiritul performanței tehnice și al atitudinii rebele pe care noi aici, la Harley, o dezvoltăm”, a declarat Bogdan Bucurescu (Director General Harley-Davidson București).

Low Rider

În 1977, Harley-Davison a creat o motocicletă puternică și impunătoare, care a devenit rapid o emblemă: Low Rider.

Astăzi, atitudinea cutezătoare din acele timpuri revine în prim-plan, legendarul nume Low Rider fiind reutilizat, de această dată pentru o motocicletă complet nouă, concepută pentru deplasări scurte, cu un stil inconfundabil și noi performanțe de excepție. Detaliile cromate ale farului, fimisajul negru mat și roțile cu jante de aluminiu, sunt elemente de design emblematice, preluate de la modelul Low Rider original. Puterea deosebită a trenului de rulare Twin Cam 103 este confirmată de pornirea cu un zgomot specific, parcă răgușit, amplificat de  racordurile curbate care alimentează țeava de eșapament de tipul 2 în 1. Suspensia este calibrată pentru confort permanent și manevrare precisă, iar frânele frontale cu discuri duble asigură o eficiență adecvată la oprire. Noile modele de scaun reglabil și ghidon sunt concepute pentru a fi potrivite mai multor tipuri utilizatori. Sistemul extins de accesorii autentice oferă multiple posibilități de personalizare, astfel încât fiecare motociclist să stăpânească drumul cu propria atitudine.

SuperLow 1200T

Harley-Davidson deschide drumul către aventură, lansând noul model SuperLow 1200T, o motocicletă care combină șasiul suplu cu trăsături esențiale pentru drumuri lungi și capacitatea de a călători cât mai departe. Parbrizul detașabil, coburii cu posibilitate de încuiere și anvelopele de cursă lungă Michelin® Scorcher™ 11T sunt dotări standard. Pe lângă acestea, se pot atașa suporturi detașabile pentru accesorii și spătare pentru spate, pentru o mai bună personalizare. Scaunul nou și sistemul ergonomic sunt concepute special pentru a asigura confortul călătorilor în timpul drumurilor lungi. SuperLow 1200T zboară ca vântul, grație puterii unui motor Evolution V-Twin de 1200cc. Cântărind cu 53,5 kg mai puțin decât cea mai ușoară motocicletă Harley-Davidson, Big Twin de cursă lungă, aceasta este cea mai ușoară din segment. Finisajele sunt de calitate superioară, cu jante de aluminiu, vopsire opțională în două tonuri și cromare.

Street Bob Ediție specială

Noul model personalizat Street Bob® Ediție specială păstrează esența fundamentală și neatinsă a unei motociclete Big Twin Street Bob și revine pentru anul 2014 cu o serie de trăsături noi și atractive, asigurând și mai multă putere și stil pentru utilizatorii de Harley-Davidson din întreaga lume. Potrivit programului de personalizare a fabricației Harley-Davidson, această nouă motocicletă este disponibilă numai pentru anumite piețe, inclusiv cele din regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Street Bob Ediţie specială valorifică la maximum spiritul nonconformist de personalizare Harley-Davidson și asigură o calitate excepțională, grație motorului puternic de 1690 cc, jantelor de aliaj ușor 5 spițe și vopselei unice în două tonuri, cu elemente grafice.

De asemenea, noul model păstrează toate caracteristicile vizuale importante ale motocicletei Big Twin, inclusiv apărătoarea spate îngustă, rezervorul de combustibil Fat Bob® și trenul de rulare vopsit în negru. Fiecare trăsătură este gândită cu atenție, modelul având jante din aliaj cu 5 spițe, finisate în negru și cu elemente contrastante. Ghidonul drept, tip drag, înlocuiește ghidonul normal și asigură un profil mai jos al motocicletei, în timp ce șaua Badlander cu două locuri înlocuiește șaua cu un singur loc și oferă o linie uniformă, netedă, de la rezervorul de combustibil și până la aripa spate.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top