Honda Civic Type R: fotografii și informații oficiale

Noua generație Honda Civic primește oficial și versiune performantă Type R. Versiunea cu siglă roșie împlinește 25 de ani de la prima versiune lansată.

Honda a publicat primele imagini oficiale cu noua generație Civic Type R. Noul model folosește generația cu numărul 11 a modelului Civic și marchează 25 de ani de modele performante Civic Type R. Deși nu au publicat un set complet de date tehnice, știm că noul Type R folosește motorul 2.0 turbo într-o versiune îmbunătățită. Honda nu a comunicat cifrele pentru putere cuplu și nici valorile pentru performanțe.

Honda Civic Type R

Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte, iar pachetul aerodinamic include spoilere mai ample, un eleron spate generos, capotă restilizată și praguri noi. Honda Civic Type R folosește anvelope Michelin PIlot Sport 4S montate pe jante de 19 inchi. Pentru culoarea caroseriei, clienții pot alege dintre cinci nuanțe: Championship White, Rallye Red, Racing Blue, Crystal Black și Sonic Grey Pearls.

Cel de la volan are patru moduri de rulare la dispoziție: Comfort, Sport, +R și Individual.

Noul model a stabilit deja un timp record pe circuitul japonez de la Suzuka în luna aprilie. Recordul stabilit a fost de 2 min 23.120sec, cu 0.873 secunde mai bine față de recordul anterior deținut de modelul Honda Civic Type R GT Limited Edition. Recordul a fost stabilit în data de 14 martie pe versiunea de 5.8 kilometri a circuitului de la Suzuka, iar startul a fost în mișcare.

Via Honda

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top