Honda Civic Type R – primele imagini cu modelul camuflat

Honda a publicat două imagini cu viitoarea versiune sportivă Type R pentru noua generație Civic.

Noua generație Honda Civic a fost dezvăluită la finalul lunii iunie în versiunea sa europeană, după ce a debutat inițial pe piața americană. Cu forme mult mai cuminți față de actuala generație, Civic se pregătește să atace și piața europeană, iar din ofertă nu va lipsi populara versiune Type R.

Honda Civic Type R

Noua generație Civic Type R și-a făcut apariția în versiune camuflată, dar deja se pot observa o serie de detalii despre versiunea performantă. Un spoiler față mai profilat și mai agresic cu o deschidere mai mare pentru radiator și o aripă aerodinamică spate generoasă. Evacuarea finală are trei terminații amplasate central. Se mai observă echiparea cu anvelope Michelin Pro Pilot Sport 4 și etrierii roșii ai sistemului de frânare Brembo.

Sub capotă vom găsi, cel mai probabil, o versiune updatată a actualului motor turbo de 2.0 litri cu patru cilindri. Puterea va fi mărită peste cei 320 CP disponibili pentru actuala generație, dar cel mai probabil modelul va fi oferit exclusiv cu cutie de viteze manuală și tracțiune față.

De asemenea, producția noului model Civic va fi mutată de la uzina din Swindon, Marea Britanie, către o facilitate de producție din Japonia.

Via AutoExpress

Adaugati comentariu