Noua generație Honda Civic: primele imagini cu versiunea europeană

Honda a prezentat primele imagini cu noua generație a modelului compact Civic în variantă europeană hatchback.

Honda a publicat primele imagini oficiale cu a 11-a generație a modelului compact Civic. Noua generație a modelului japonez a debutat la finalul lunii aprilie, când Honda a prezentat versiunea sedan destinată publicului american.

All-New Civic e:HEV

Honda Civic hatchback – versiunea europeană

În imaginile prezentate acum, Honda ne arată varianta hatchback ce va fi comercializată în Europa. Vizual hatchback-ul este similar ca design cu versiunea sedan, diferențele fiind vizibile doar în partea din spate, care a fost redesenată pentru a fi pe placul publicului european.

Interiorul a fost preluat de la varianta sedan, hatchback-ul primind în plus o banchetă rabatabilă 40:60. Habitaclul pune accent pe instrumentele de bord digitale cu ecran de 10.2 inch, iar pe consola centrală avem o tabletă de 7 inch amplasată în partea superioară. Opțional se poate alege un display de 9 inch. Sistemul permite Apple CarPlay și Android Auto.

Volumul portbagajului nu a fost încă comunicat. În ceea ce privește motorizările, Honda Civic hatchback va fi disponibilă în Europa exclusiv în versiune hibrid. Sistemul nu folosește încărcarea la priză, fiind inspirat de cel folosit deja de modelele Jazz și CR-V.

Pe piața americană, noul Civic folosește motorul 2.0 benzină de 158 CP sau 1.5 turbo de 180 CP.

All-New Civic e:HEV

Honda își numește sistemul hibrid e:HEV și este alcătuit din motor pe benzină, motor electric și o baterie. Pentru Civic, Honda nu a publicat încă specificațiile tehnice.

Honda Civic se află în oferta constructorului japonez încă din 1972, peste 27 milioane de exemplare fiind vândute în întreaga lume.

Via Honda

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top