Honda Civic Type R Ultimate Edition a stabilit un timp de referință pe circuitul MotorPark

Honda Civic Type R Ultimate Edition a stabilit un timp de referință pe circuitul MotorPark Adâncata. La volan s-a aflat pilotul Ovidiu Zaberca.

Honda Civic Type R a setat un timp etalon pe primul circuit de viteză auto-moto din România, MotorPark Adâncata. Cel mai bun timp oficial pentru mașinile de serie cu punte motoare față este 1:57.721 și a fost stabilit de pilotul Ovidiu Zaberca la volanul unui Honda Civic Type R, echiparea Ultimate Edition. Cronometrarea s-a realizat cu ajutorul unui transponder omologat pus la dispoziție de către oficialii MotorPark.

Modelul performant de la Honda completează astfel o serie de recorduri obținute pe circuitele internaționale ca Nurburgring, Silverstone, Estoril, Hungaroring, Magny Cours, Spa Francorchamps și Suzuka.

Honda Civic Type R Ultimate Edition

Honda Civic Type R este una dintre cele mai puternice mașini de serie cu tracțiune pe puntea față. Sub capota modelului nipon se află propulsorul 2.0 turbo cu patru cilindri ce dezvoltă o putere maximă de 320 CP și un cuplul motor de 400 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 5.8 secunde, iar viteza maximă este de 272 km/oră.

Versiunea Ultimate Edition vine cu o serie de elemente speciale. Dintre acestea enumerăm: jante aliaj Limited Edition 20 inch BBS Forged, anvelope Michelin Sport Cup 2 245/30ZR20, priză de aer capotă și aripă centrală eleron din fibră de carbon, embleme hayon Civic & Type R din crom negru fumuriu. De asemenea, în pachet este inclus și setul standard de roți format din jante aliaj Piano Black 20 inch, cu anvelope Continental 245/30ZR20.

Un test drive complet cu modelul Honda Civic Type R Ultimate Edition va putea fi citit în numărul de iulie al revistei AutoExpert.

Via Honda România

 

Adaugati comentariu