Honda CR-V Hybrid – prețuri în România

Honda CR-V Hybrid - prețuri în România

Noul Honda CR-V Hybrid este disponibilă pentru comandă și în România. CR-V Hybrid este pusă în mișcare de un motor de 2.0 litri i-VTEC și de un motor electric.

Constructorul nipon trece în contul versiunii cu tracțiune față un consum mixt de 5,3  litri/100 km și 5,5 litri/100 km pentru versiunea cu tracțiune integrală.

Noul SUV hibrid primește un exterior identic cu cel al versiunii cu propulsie convențională, dar va avea în plus elemente care îi vor confirma propulsia cu emisii reduse, de 120 de grame de dioxid de carbon la kilometru pentru modelul cu roți mortice față și 126 de grame de dioxid de carbon la kilometru pentru modelul cu tracțiune integrală, conform noului standard WLTP, intrat în vigoare de la 1 septembrie.

Sistemul iMMD (intelligent Multi-Mode Drive) aduce la bordul noii Honda CR-V Hybrid trei moduri diferite de rulare: EV Drive, Hybrid Drive și Engine Drive.

În România Honda CR-V Hybrid poate fi configurată cu prețuri care încep de la 34.000 euro. Cea mai scumpă variantă – echiparea Executive cu 4WD – se poate comanda de la 43.000 euro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top