Honda CR-Z – premiu pentru design

Honda a primit o serie de premii Good Design Awards pentru produsele sale, inclusiv pentru modelul sport hybrid Honda CR-Z, căruia i-a fost atribuit premiul “Good Design – Cele mai bune 15 produse”.

CR-Z a fost ales pentru originalitatea sa şi va fi prezentat publicului la evenimentul Grand Award în data de 10 noiembrie. 

Juriul a descris obtinerea fără compromisuri a aerodinamicii acoperişului şi linia de curgere din partea frontală până la panourile laterale ale CR-Z ca fiind un design admirabil, care ar putea să redefinească punctul de referinţă în “atracţia maşinii”. Plecând de la acest principiu, modelul a fost onorat cu premiul “Cele mai bune 15 produse Good Design Award. “ 

Această ediţie marchează al 5 –lea an consecutiv în care un produs Honda a fost răsplătit cu premiul “Good Design – Cele mai bune 15 produse”; produsele câştigătoare la ediţiile anterioare sunt scuterul Monpal ML200, HondaJet, Honda FCX Clarity, vehiculul electric cu pile de combustibil şi hybridul Insight. 

Premiul Good Design Award va fi selectat în data de 10 noiembrie din cele mai bune 15 produse şi va fi înmânat câştigătorului de către prim-ministrul japonez, Kan Naoto. 

În acest an, Honda a primit, de asemenea, premiile Good Design Awards pentru următoarele produse: 
Motociclete 
• VFR1200F – Motocicletă Sport Touring 
• VT1300CX – Motocicletă Cruiser 
• PCX – Scuter de mărime medie 
Automobile 
• STEPWGN/STEPWGN SPADA – MPV pentru piaţa japoneză 
Produse privind energia 
• Enepo EU9iGB – un generator de energie portabil ce pune accent în acelaşi timp pe stil 

Ca o recunoaştere suplimentară a importanţei în timp a designului produselor Honda, motorul extern în patru timpi pentru ambarcaţiuni a primit Premiul „Good Design Long Life Design Award”. Este al treilea an consecutiv în care un produs Honda primeşte acest premiu, fiind acordat produselor ce au fost fabricate sau vândute fără a schimba elementele de bază timp de cel puţin 10 ani, dovedind astfel calităţile unice şi „atemporale”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top