Honda HR-V facelift va fi disponibilă pe piața europeană din octombrie

Honda HR-V facelift debutează cu modificări minore ale designului și cu două noi propulsoare programate pentru anul 2019.

Honda HR-V facelift va fi disponibilă din toamna acestui an cu modificări minore de design și motorul deja cunoscut pe benzină de 1.5 litri și 130 CP. Niponii anunță că un motor diesel 1.6-litri i-DTEC va fi oferit în gamă din 2019, precum și un propulsor turbo pe benzină.

Honda HR-V facelift vine cu un panou lucios redesenat deasupra grilei, iar prizele de aer amplasate pe bară frontală au devenit mai impunătoare. În spate apare un ornament cromat în jurul hayonului și o nuanță mai închisă pentru lentilele stopurilor. Farurile sunt oferite cu lumini de zi LED în standard, tehnologie care poate fi comandată și pentru stopuri.

Honda HR-V facelift va putea fi comandată cu opt nuanțe exterioare printre care se evidențiază Midnight Blue Beam Metallic. La interior doar variantele de vârf ale gamei vor avea tapițerie din piele și producătorul promite o mai bună izolare fonică. Jantele din aliaj de 17 inch sunt standard pentru echipările superioare, iar acestea primesc și un ornament cromat al țevii de eșapament.

Propulsorul standard 1.5 i-VTEC oferă 130 CP și 155 Nm. În varianta cu transmisie manuală, are nevoie de 10.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Pentru transmisia CVT opțională, accelerarea până la 100 km/h este realizată în 11.2 secunde.

Honda HR-V facelift va primi anul viitor încă două motorizări: benzină VTEC Turbo de 1.5 litri și diesel i-DTEC de 1.6 litri. Vânzările pe piața europeană încep din luna octombrie a acestui an.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top