Honda HR-V: noua generație aduce un design diferit și motorizare exclusiv hibridă

Honda HR-V e:HEV 2021 autoexpert.ro

Honda a prezentat primele imagini cu noua generație a modelului HR-V: design diferit și motorizare hibrid. Noul model va fi lansat în Europa la finalul anului 2021.

Honda continuă electrificarea gamei sale de modele, iar noua generație a SUV-ului HR-V renunță la motorizările clasice. La fel ca modelul Jazz, noua Honda HR-V va fi disponibilă exclusiv cu sistem e:HEV hibrid de propulsie.

Honda HR-V e:HEV 2021 autoexpert.ro

Honda HR-V: a treia generație

Deși Honda nu a confirmat datele tehnice, cel mai probabil sistemul hibrid va fi format din motorul pe benzină cu patru cilindri de 1.5 litri sau cel de 2.0 litri preluat de la modelul CR-V. Indiferent ce motor va alege Honda, acesta va fi secondat de un motor electric.

Honda HR-V e:HEV 2021 autoexpert.ro

La nivel de design, Honda a schimbat total aspectul SUV-ului său compact. A treia generație a modelului abordează un stil mult mai curat cu o parte frontală dominată de o grilă integrată și blocuri optice înguste.

Interiorul preia stilul inaugurat de noul model Jazz, cu elemente simple și materiale de calitate. Consola centrală abordează un stil minimalist și este dominată de un display stil tabletă.

Honda HR-V e:HEV 2021 autoexpert.ro

Honda nu renunță la scaunele spate tip Magic Seats, ce pot fi pliate ușor pentru a face loc suplimentar pentru încărcare.

Noul model HR-V face parte din strategia Electric Vision prin care Honda intenționează să electrifice toate modelele din oferta sa europeană până în anul 2022. HR-V se alătură astfel modelelor CR-V și Jazz care au deja în ofertă versiuni electrizate cu tehnologie hybrid.

Mai multe detalii despre noul model Honda HR-V vor fi publicate în luniile următoare.

Via Honda Europe

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top