Honda HR-V: noua generație electrificată va fi prezentată în 18 februarie

Honda va dezvălui noua generație electrificată a SUV-ului HR-V luna viitoare, noul model urmând să folosească tehnologia hybrid cu două motoare electrice.

Deși actuala generație Honda HR-V are doar patru ani la lansare, constructorul japonez a decis să lanseze un model complet nou ce va folosi în premieră tehnolgia hibridă. La fel ca și modelul Jazz, noul HR-V va adopta logo-ul e:HEV, dedicat modelelor electrificate.

Generație nouă electrificată

Noua generație a SUV-ului Honda HR-V va folosi două motoare electrice, dar constructorul japonez nu a dat detalii tehnice despre noul tren de rulare. În cazul SUV-ul CR-V, sistemul hibrid cu două motoare electrice și motor termic de 2.0 litri oferă un total de 184 CP. În cazul viitorului HR-V, acesta ar putea prelua motorul 1.5 asociat cu două motoare electrice ca în cazul modelului Jazz.

Jazz e:HEV folosește motorul 1.5 pe benzină și două motoare electrice pentru o putere totală de 109 CP.

Honda HR-V autoexpert.ro

Lansarea face parte din strategia Electric Vision prin care Honda intenționează să electrifice toate modelele din oferta sa europeană până în anul 2022. HR-V se alătură astfel modelelor CR-V și Jazz care au deja în ofertă versiuni electrizate cu tehnologie hybrid.

Test Honda HR-V 1.5 Turbo Sport

Honda a lansat anul trecut și primul său model full-electric. Numit Honda e, acesta este un model de oraș cu un design atractiv.

Test comparativ Honda e vs Mini Cooper SE

Noul model Honda HR-V e:HEV va fi prezentat oficial pe data de 18 februarie 2021.

Via Honda

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top