Honda HR-V prezentă în noul pop-up store din AFI Cotroceni

Noua generație a modelului Honda HR-V e:HEV este prezentă în România la noul pop-up store din AFI Cotroceni București

Honda România anunță deschiderea unui pop-up store în cadrul mall-ului bucureștean AFI Cotroceni, în zona intrării Far. Aici, cei interesați pot descoperi noua generație a SUV-ului Honda HR-V e:HEV în perioada 20 noiembrie 13 decembrie.

2021 Honda HR-V e:HEV

Honda pop-up store în AFI Cotroceni

Doi consilieri de vânzări sunt prezenți la stand pentru a prezenta noul model și pentru a oferi toate informațiile necesare clienților interesați. Echiparea modelului este Advance, culoarea Premium Sunlight White Pearl, cu prețul de pornire de 32.540 € TVA inclus.

Bogdan Stan, Head of Commercial Division, declară: “Pentru a veni în întâmpinarea clienților Honda interesați de noul model Honda HR-V e:HEV, am decis ca lansarea să fie realizată într-un spațiu neconvențional, cu trafic mare, frecventat de clienții noștri pentru activități cotidiene, în care vor fi plăcut surprinși să poată descoperi noua generație HR-V e:HEV. Suntem încrezători că pachetul complet de tehnologie și dotări, precum și experiența unică de condus oferită de tehnologia hibrid revoluționară precum și designul inspirat de coupé, reprezintă răspunsul perfect adaptat standardelor înalte ale pieței actuale. Tocmai de aceea, preconizăm că noul HR-V e:HEV va reprezenta anul viitor o pondere de peste 40% din totalul vânzărilor Honda în România.”

Primele exemplare ale modelului HR-V urmează să sosească în primăvara anului 2022, listele de comenzi fiind deschide din luna septembrie a acestui an.

Via Honda România

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top