Honda, în continuă ascensiune în România

Honda vânzări

Honda continuă să urce în topul preferințelor românilor. 1 025 de autoturisme, cu 2,5% mai mult ca în 2016, a vândut Honda Trading România anul trecut. Sunt cifre care marchează al patrulea an consecutiv de creștere pentru brand-ul nipon pe piața auto de la noi.

Cel mai popular model este SUV-ul de clasă compactă CR-V, pentru care au optat 339 de români. CR-V-ul este urmat de Civic Hatchback cu 262 de unități vândute, iar podiumul este completat de versiunea sedan cu 228 de exemplare livrate. SUV-ul de clasă mică HR-V vine pe locul 4 în topul preferințelor clienților Honda cu 170 de mașini vândute.

Test drive Honda CR-V 2.0 – test cu cel mai bine vândut SUV din lume

Micul Jazz aleargă după frații mai mari. S-au vândut 19 modele Jazz în 2017. Sportivul Civic Type R a cucerit 7 români.

Datele arată că 50% dintre clienții Honda au preferat o caroserie tip SUV. 48% dintre cumpărători au bifat opțiunea transmisiei automate atunci când și-au configurat mașina. Sunt pretențioși românii, 34% dintre ei alegând pentru noua lor Honda echiparea de top.

Rețeaua de dealeri Honda numără 15 showroom-uri pe teritoriul României. Toate centrele de comercializare au integrate și service-uri.

Constructorul nipon mizează pe încă un an de creștere în România și aruncă în joc motorizarea diesel pentru Civic (hatchback și sedan) în prima parte a lui 2018. În cea de-a doua parte, așteptăm în showroom-uri cea de-a cincea generație CR-V și HR-V facelift.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top