Hora domină a doua dublă a CNVC Dunlop 2012

Vremea excelentă de pe Valea Cetăţii, Râşnov a strâns la startul etapelor a II-a şi a III-a a CNVC DUNLOP 2012 un număr impresionant de concurenţi şi a încins peste aşteptări atmosfera.

Favoritul asfaltului uscat, Lucien Hora, s-a impus fără probleme în ambele zile de concurs şi a doborât, atât în etapa de sâmbătă cât şi în cea de duminică, recordul de viteză stabilit pe traseul de la Râşnov.

Etapa de sâmbătă, 16 iunie, a strâns 98 de piloţi la startul etapei a doua a CNVC DUNLOP 2012 şi prima din cadrul Trofeului Râşnov. Interesaţi să îşi seteze materialul de concurs pentru ultima etapă de asfalt din cadrul CNR Dunlop 2012 ce va avea loc în acest week-end la Cluj, piloţi de raliu, printre care s-au numărat Valentin Porcişteanu, Dan Gîrtofan, George Grigorescu, Simone Tempestini, Viorel Ivan ş.a., au luat startul în etapa de sâmbătă a competiţiei schimbând configuraţia câtorva podiumuri pe clase. Etapa de sâmbătă a fost adjudecată de Hora cu un timp record, în timp ce locurile II şi III au fost ocupate de Paul Andronic şi Daniel Onoriu.

În etapa de duminică, fostul campion naţional, Daniel Onoriu, a pierdut podiumul în faţa lui Lucian Răduţă, un pilot hotărât, lider la grupa A, în timp ce Lucien Hora, urmat de Paul Andronic, şi-a adjudecat încă o dată victoria pe traseul de pe Valea Cetăţii Râşnov, stabilind un nou record de viteză cu 4,8 kilometri de coastă parcurşi în numai 01:56,209 minute. La grupa N, Cătălin Cismaru s-a impus a treia oară consecutiv, luând un start excelent în actualul sezon competiţional de coastă.

Pe Valea Cetăţii Râşnov, maşinile istorice au făcut deliciul publicului aflat pe probă. Horia Popescu, la volanul unei impresionante maşini DeTomaso Pantera, şi-a adjudecat victoria la clasa I2, în timp ce Alexandru Ciolan, la volanul lui Mini Cooper, a urcat pe prima treaptă a podiumului la I1.

Următoarea etapă a CNVC DUNLOP 2012 este programată în ultimul week-end al lunii iunie, respectiv în perioada 29 iunie–1 iulie, la Reşiţa, pe arhicunoscutul traseu de pe Valea Domanului.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top