Hyundai Elantra N: 280 CP pentru sedanul sportiv

Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu versiunea sportivă a modelului Elantra. Construit de divizia N, Elantra are acum 280 CP și este disponibil momentan doar pe piața din Coreea.

După o campanie lungă de teasing, Hyundai a dezvăluit modelul Elantra N, versiunea performantă echipată cu motor turbo de 2.0 litri ce dezvoltă 280 CP.

Hyundai Elantra N

Cu un design agresiv ce amplifică liniile futuriste ale modelui Elantra, noua versiune se remarcă prin spoilerul frontral supradimensionat, praguri noi, difuzor de aer, eleron fix și jante cu design exclusiv. În spate avem o evacuare dublă generoasă.

La interior, Elantra N vine cu scaune sport și sistem multimedia cu funcții noi. Mai există și sistemul N Sound Equalizer ce redă în boxe sunetul modelului i30 N care este folosit de Hyundai în Campionatul Touring Car Racing (TCR).

Propulsorul 2.0 turbo dezvoltă 280 CP și oferă un cuplu maxim de 392 Nm. Puterea este transmisă către puntea față prin intermediul unei cutii manuale cu șase trepte, sau opțional, automată cu opt trepte și dublu ambreiaj.

Modelul este disponibil pentru început pe piața din Coreea de Sud, urmând ca până la finalul anului să fie disponibil și pe alte piețe.

Via Hyundai

Adaugati comentariu