Hyundai Elantra N: noi imagini teaser pentru versiunea performantă

Hyundai a publicat primele imagini teaser cu modelul Elantra N, versiunea performantă a sedanului compact. Debutul oficial al noului model va avea loc peste câteva săptămâni.

Hyundai se pregătește pentru lansarea unei versiuni performante a modelului sedan Elantra. Dezvoltat de divizia de performață Hyundai N, noul model va fi lansat oficial peste câteva săptămâni.

Hyundai Elantra N – versiunea performantă a sedanul coreean

Până atunci, Hyundai a publicat două imagini teaser cu noul model din care se poate observa evacuarea generoasă din spate și un eleron fix aplicat pe capacul portbagajului. Modelul va mai beneficia de jante specifice cu design special ce sunt echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport 4S. Frânele vor avea etrieri vopsiți în culoarea roșie.

Hyundai Elantra N va fi al șaselea model dezvoltat de divizia N, cel mai recent lansat fiind modelul Kona N.

Hyundai nu a comunicat date tehnice pentru noul model Elantra N, dar cel mai probabil, modelul va folosi motorul turbo 2.0 preluat de la Hyundai i30 N. Acesta poate dezvolta 250 CP sau 280 CP cu Performance Pack.

Pe piața americană, Hyundai comercializează și modelul Elantra N-Line echipată cu motorul 1.6 GDI în versiunea ce dezvoltă 201 CP și 265 Nm.

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top