Hyundai i10 facelift – retușuri optice și planșă de bord digitală

Hyundai i10 facelift autoexpert.ro

Hyundai a publicat primele imagini cu modelul i10 facelift. Cel mai mic model din gamă primește o grilă frontală nouă și o planșă de bord complet digitală.

Hyundai a revizuit cel mai mic model din gama sa: i10. Modelul de oraș primește un facelift ce aduce blocuri optice redesenate, lumini de zi LED cu semnătură nouă și integrate în noua grilă frontală și stopuri spate cu design nou. Jantele au fost și ele redesenate și au diametrul de 15 inchi.

Hyundai i10 facelift autoexpert.ro

Hyundai i10 facelift

Gama de culori a primit două nuanțe noi: Lumen Grey și Meta Blue. Clienții pot alege dintre nouă culori diferite pentru noul Hyundai i10 facelift. La interior, i10 facelift primește o planșă de bord digitală cu ecran de 4,2 inchi. Pe consola centrală avem un al doilea ecran de 8 inchi păstrat de la versiunea anterioară. Pentru tapițeria din material textil se poate alege pachetul Purple ce aduce un model tartan pentru scaune.

Hyundai i10 facelift autoexpert.ro

Pentru cei care vor un i10 cu un aspect mai sportiv, Hyundai oferă și o variantă N Line cu spoilere mai pronunțate cu accente roșii și jante de 16 inchi.

Hyundai i10 facelift autoexpert.ro

În ceea ce privește gama de motorizări, aceasta rămâne neschimbată. Se poate alege dintre motorul 1.0 MPi  cu trei cilindri și 67 CP sau 1.2 MPi de 84 CP. Pentru modelul i10 N Line se poate alege motorul 1.0 T-GDi turbo de 100 CP.

Modelul Hyundai i10 facelift va intra în producție în luna aprilie la uzina Hyundai din Izmit, Turcia. Livrările vor începe în a doua parte a anului.

Test drive Hyundai i10

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top