Hyundai i20 facelift: imagini și informații oficiale

Hyundai i20 facelift autoexpert.ro

Hyundai a operat un facelift optic și tehnic pentru modelul său de clasă mică: i20. Modelul i20 facelift este propunerea constructorului coreean în segmentul B european.

Cu un facelift subtil la nivel de design, Hyundai i20 se pregătește pentru a doua parte a vieții comerciale. La nivel estetic, Hyundai i20 facelift are un design mai agresiv cu spoilere față și spate redesenate. Jantele de 16 și 17 inchi sunt noi, iar în partea din spate avem stopuri cu o semnătură luminoasă în forma literei Z.

Silueta din lateral este identică, Hyundai păstrând aerodinamica și postura sportivă specifică modelului de clasă mică din Coreea. În gama de culori disponibile pentru noul model Hyundai i20 facelift au apărut trei nuanțe noi: Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl și Meta Blue Pearl. În partea din față, sigla Hyundai a fost mutată pe partea superioară a grilei.

Hyundai i20 facelift autoexpert.ro

Hyundai i20 facelift

La interior, noul Hyundai i20 facelift primește un display de 4,1 inchi pe post de planșă de bord în echiparea de bază, sau opțional ecran de 10,25 inchi. Un alt ecran de 10,25 este amplasat pe consola centrală pentru sistemul de infotainment care este compatibil cu Apple CarPlay și Android Auto. Sistemul suportă și actualizări over-the air pentru software.

Hyundai i20 facelift autoexpert.ro

În echiparea standard, modelul de clasă mică oferă sistemele de siguranță Hyundai Smart Sense, precum: asistență la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni și bicicliști și asistență la menținerea benzii de rulare (LFA). Hyundai i20 dispune, de asemenea, de sisteme de siguranță opționale precum: avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea în marșarier (RCCA); monitorizarea unghiului mort (BCA); pilot automat inteligent sincronizat cu sistemul de navigație (NSCC).

Hyundai i20 facelift autoexpert.ro

La capitolul motorizări, Hyundai i20 facelift folosește propulsorul T-GDI de 1.0 litru cu trei cilindri în două variante de putere: 100 sau 120 CP. Motorul este susținut de un sistem mild hybrid de 48 V. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte sau automată cu două ambreiaje și șapte trepte.

Noul model va fi produs la uzina Hyundai din Izmit, Turcia, începând din a doua parte a anului 2023.

Test Hyundai i20

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top