Hyundai i20 facelift, surprins în primele fotografii spion

Hyundai continuă reîmprospătarea gamei sale de modele. După ce am văzut noua generație i10, acum este momentul să vă prezentăm i20 facelift în primele imagini spion.

Segmentul B este unul în care lupta pentru supremație este deosebit de intensă. În ultimii ani, am reușit să ne familiarizăm cu un număr solid de modele noi sau revizuite, iar Hyundai va restiliza anul acesta i20, aflat pe piață din 2014.

Hyundai aparent grefează pe i20 o nouă grilă, de formă hexagonală, similară cu cea de pe i30. Hyundai instalează, de asemenea, noi lămpi de ceață în bara de protecție frontală retușată.

În spate regăsim o schimbare mai drastică. Hyundai va monta pe i20 nu numai lămpi spate redesenate și un nou spoiler spate, ci va muta în plus poziția plăcuței de înmatriculare din bara de protecție pe hayon.

Pe lista motoarelor, ne așteptăm ca unitățile turbo T-GDi de 100  și 120 CP să revină. De asemenea, putem conta pe întoarcerea dieselului CRDi de 1.1 litri. Premiera va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din martie.

hyundai-i20 (2)

Adaugati comentariu