Hyundai i20 N: 204 CP și cutie manuală cu șase trepte

Hyundai va adăuga o versiune sportivă în gama noului model de clasă mică numită i20 N. Constructorul coreean a publicat azi primele imagini teaser.

Hyundai a publicat primele două imagini teaser cu viitorul model i20 N. Acesta va deveni vârful de gamă pentru noul model de clasă mică și va folosi un motor turbo de 1.6 litri ce dezvoltă 204 CP și un cuplu maxim de 275 Nm.

Anunțul vine la doua câteva zile după prezentarea versiunii Hyundai i20 N Line.

Viitorul mini hothatch Hyundai va fi lansat în viitorul extrem de apropiat și se va remarca prin accentele agresive ale caroseriei: spoilere redesenate, prize de aer generoase și un eleron spate. Noul model performant va avea o gardă la sol mai mică, iar jantele folosite au 18 inch. Nuanța caroseriei se numește Performance Blue, iar pafonul va fi vopsit în negru.

La interior, i20 N va avea scaune sport, volan nou și inserții cu temă sportivă preluate de la modelul Hyundai i30 N facelift.

Hyundai nu a comunicat oficial datele tehnice pentru motorul folosit, dar conform presei internaționale acesta va fi unitatea 1.6 turbo de 204 CP asociat cu o cutie de viteze cu șase trepte și diferențial cu alunecare limitată. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se va face în 6.7 secunde.

Noul Hyundai i20 N va debuta comercial începând din primăvara anului 2021.

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top