Versiune cu look sportiv N Line pentru noul Hyundai i20

Noul model de clasă mică Hyundai i20 primește versiune cu look sportiv N Line ce va fi disponibilă în primăvara anului viitor.

Hyundai mărește gama de modele cu look sportiv ce poartă logo-ul N Line. Alături de Kona și i30, noul Hyundai i20 va avea în gamă o versiune N Line.

Modelul se deosebește prin spoilerul față diferit cu look agresiv, grilă neagră și sigla N Line. Influențele din lumea sportului cu motor se regăsesc și partea din spate, unde Hyundai a adăugat un spoiler cu difuzor aerodinamic, lumină de ceață triunghiulară și o evacuare cromată dublă.

Versiunea i20 N Line va fi disponibilă în patru culori de caroserie: Phantom Black, Aurora Grey, Brass și Polar White. Pentru a completat look-ul sportiv, Hyundai a adăugat jante cu design specific pe 17 inch.

La interior, pe lângă noile instrumente de bord, versiunea N Line primește cusături roșii pentru tapițerie, scaune sport față, volan nou, pedale cu look metalic și schimbător de viteze branduit cu litera N.

Pentru Europa, Hyundai i20 N Line va putea fi comandat cu motorul 1.2 cu trei cilindri de 84 CP sau unitatea turbo 1.0 T-GDI ce poate dezvolta 100 sau 120 CP. Motorizările sunt disponibile cu sistem mild hybrid de 48V.

Via Hyundai

Adaugati comentariu