Hyundai înregistrează o creştere continuă

Vânzările Hyundai în Europa au crescut în primele nouă luni ale anului 2010 cu 4,3%, depăşind rezultatele generale ale pieţei auto, care a scăzut cu 3,7% comparativ cu anul 2009.

De la începutul anului, Hyundai a vândut 274.603 unităţi, atingând, conform Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA), o cotă de piaţă de 2,6% şi aflându-se astfel pe drumul către atingerea obiectivului anual al companiei: o cotă de piaţă de 2,75%.În timp ce în luna septembrie piaţa a scăzut cu 9,2%, Hyundai a realizat vânzări de 33.571 de unităţi – reprezentând o scădere de numai 3,8% faţă de aceeaşi lună a anului trecut.Primind un facelift în primăvară, noul i30 continuă să fie cel mai de succes model Hyundai în acest an la nivel european, vânzările crescând cu 30% faţă de anul 2009. i20 a evoluat la fel de bine, cu o creştere a vânzărilor de 24% comparativ cu primele nouă luni ale anului trecut.

În al patrulea trimestru al anului, Hyundai va lansa în Europa ix20, un model complet nou, care a debutat la Salonul Auto de la Paris. Noul mini-MPV prezintă cele mai bune rezultate din clasă în privinţa siguranţei, protecţiei mediului şi serviciilor de beneficii dedicate clienţilor. Pachetul Five Year Triple Care oferă garanţie de cinci ani fără limită de kilometri, asistenţă rutieră pentru cinci ani şi verificări tehnice periodice timp de cinci ani. Modelului ix20 i se va alătura noul autovehicul de clasă mini i10, care adoptă noua imagine a familiei Hyundai precum şi numeroase îmbunătăţiri stilistice şi tehnice. Toate modelele gamei i au fost supuse unui facelift complet în 2010.

Allan Rushforth, vicepreşedintele Hyundai Motor Europe, a declarat: „Anul acesta, Hyundai şi-a menţinut tendinţa de creştere a vânzărilor, iar sosirea noilor modele în al patrulea trimestru ne va permite să finalizăm anul 2010 pe o poziţie solidă. Sosirea modelului  ix20 şi a noului i10 în Europa semnalează începutul unei perioade intense de lansări, pe parcursul căreia vom introduce pe piaţă 10 noi modele şi versiuni într-o perioadă de aproximativ doi ani.”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top