Hyundai Ioniq 5 primește baterie de 77.4 kWh și oglinzi digitale

hyundai

Hyundai a anunțat un update tehnic pentru modelul electric Ioniq 5: acesta primește o baterie cu capacitatea brută mărită la 77.4 kWh, iar clienții pot opta acum și pentru oglinzi retrovizoare digitale.

Hyundai Ioniq 5, cel mai nou model electric produs de marca coreeană, a primit o serie de îmbunătățiri tehnice. Capacitata bateriei pentru alimentarea celor două motoare electrice a fost mărită de la 72.6 kWh la 77.6 kWh. Este vorba de capacitatea brută, dar Hyundai nu menționează dacă noua baterie a îmbunătățit și autonomia oferită.

Hyundai Ioniq 5 cu baterie de 77.4 kWh

De asemenea, Hyundai echipează acum modelul Ioniq 5 cu camere retrovizoare digitale. Se poate opta pentru oglindă retrovizoare interioară digitală, sau, în premieră, pentru camere video exterioare în loc de oglinzi, sistem pe care îl mai întâlnim și la modelele Audi e-tron și Honda e. Sistemul oferit de Hyundai era disponibil inițial doar pentru piața din Coreea de Sud. Acum este oferit pe toate piețele unde este comercializat modelul Ioniq 5.

Hyundai a mai inclus un sistem pentru ajustarea temperaturii bateriei în timpul mersului pentru a oferi condiții optime de încărcare atunci când mașina ajunge la punctul de încărcare. Funcția se activează automat atunci când este setată în navigație o destinație către o stație de încărcare.

Hyundai mai oferă și sistemul Smart Frequency Dampers (SFD) ce va oferi un confort sporit din partea suspensiei.

Versiunea upgradată a modelului Ioniq 5 va fi disponibilă pentru clienții din Europa în a doua partea a anului 2022.

Via Hyundai

 

 

Adaugati comentariu