Hyundai Kona: detalii noi despre noua generație

hyundai kona autoexpert.ro

Hyundai a publicat o serie de detalii tehnice proaspete depre noua generație a modelului Kona ce va fi comercializată în Coreea de Sud.

Hyundai a revenit cu o serie de informații noi despre modelul Kona lansat de curând. Datele tehnice sunt valabile pentru versiunea ce va fi comercializată în Coreea de Sud, urmând ca pentru versiunea europeană să aflăm mai multe în luna martie.

hyundai kona autoexpert.ro

Hyundai Kona

Noua generație Kona a fost prezentată la finalul anului trecut cu un set minim de imagini. Coreenii au publicat acum ceva mai multe fotografii, plus detalii mai clare pentru interior.

În ceea ce privește motorizările, noul Hyundai Kona va utiliza pe piața din Coreea un motor aspirat pe benzină de 2.0 litri cu ciclu Atkinson ce dezvoltă 149 CP și 180 Nm. Transmisia este CVT. A doua opțiune este motorul 1.6 turbo de 198 CP și 265 Nm asociat cu o cutie de viteze automată cu opt trepte.

hyundai kona autoexpert.ro

Pentru Kona Hybrid, constructorul a rezervat motorul 1.6 alături de motor electric pentru un total de 141 CP și 265 Nm, o configurație cunoscută și de la generația anterioară a modelului.

hyundai kona autoexpert.ro

Noua Kona are dimensiuni mai mare față de genenerația anterioară: 4.355 de mm lungime (+150 mm), ampatament de 2.660 de mm (+60 mm) și lățime de 1825 de mm (+25 de mm). Volumul portbagajului a fost comunicat doar pentru situația în care spătarul banchetei este rabatat: 723 litri.

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top