Noua generație Hyundai Kona se prezintă cu un design futurist

Hyundai Kona a ajuns la a doua generație, iar constructorul coreea a prezentat primele imagini cu noul său model.

Cu un design complet nou și un look futurist, noua generație Kona se prezintă înainte de debutul oficial care va avea loc anul viitor. Actualul model Hyundai Kona a fost lansat în 2017 și a trecut printr-un facelift în 2020.

Hyundai Kona – generație nouă

Hyundai păstrează tradiția modelului Kona, acesta urmând a fi oferit în patru variante de motorizare: Clasic, Hybrid, Electric și N Line.

Noul model a crescut în dimensiuni față de actualul model. SUV-ul are acum 4335 mm lungime (+150 mm). Este, de asemenea, mai lat cu 25 mm, iar ampatamentul a crescut cu 60 mm. Hyundai nu a publicat date tehnice complete despre noul model, iar despre partea tehnică nu se știe încă nimic.

Designul se apropie acum de cel al familiei Ioniq. Se remarca banda LED din spate și cea din față întinsă pe toată lățimea mașini.

Noul model Hyundai este înrudit cu Kia Niro, cele două modele împărâind platforma tehnică. Kona va utiliza aceleași motorizări ca și Kia Niro, varianta electrică urmând să beneficieze de bateria de 68.8 kWh.

La interior, Hyundai a ales un design minimalist, iar postul de conducere are în față două ecrane digitale de 12.3 inchi.

Via Hyundai

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top