Hyundai Kona Electric facelift: refresh optic pentru SUV-ul electric

Hyundai Kona autoexpert.ro

Hyundai a prezentat oficial primele imagini cu modelul Kona Electric facelift. SUV-ul electric primește un update de design, dar partea tehnică rămâne neschimbată.

Hyundai și-a împrospătat modelele din gama Kona, singurul care lipsea din noul update de design fiind modelul electric. Astăzi, Kona Electric primește un facelift care aduce o parte frontală nouă, din care grila a fost eliminată complet.

Cu o parte frontală plină, Kona Electric iese în evidență față de versiunile cu motoare termice. Luminile de zi LED sunt acum mai înguste, iar blocurile optice au fost preluate de la Kona facelift.

În spate, schimbările sunt minore, singurul element modificat fiind stopurile. Gama de culori pentru caroserie a fost mărită cu nuanțe noi.

La interior, Kona Electric primește un update tehnologic. Planșa de bord este complet digitală și afișată pe un display de 10.25 inch, iar un alt ecran de 10.25 inch este amplasat pe consola centrală. Sistemul de infotainment este compatibl cu Android Auto și Apple CarPlay.

Hyundai a păstrat și o serie de butoane fizice, control rotativ pentru volum, dar și selectorul cu patru butoane pentru cutia de viteze.

În ceea ce privește motorizările electrice acestea rămân neschimbate. Kona Electric este disponibilă în două verisuni de putere și baterie: 136 CP și baterie de 39.2 kWh sau 204 CP și baterie de 64 kWh.

Kona Electric primește și un update la nivel de sisteme de siguranță: Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA), Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA), Leading Vehicle Departure Alert (LVDA), Safe Exit Warning (SEW) sau Rear Seat Alert (RSA).

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top