Hyundai pregătește un model misterios. Despre ce este vorba?

Hyundai model misterios 2

Hyundai lucrează la un model misterios, pe care intenționează să-l țină secret până în toamnă, atunci când îl va dezvălui la Salonul Auto de la Frankfurt. Producătorul sud-coreean arată, pentru moment, doar o imagine teaser prin care își promovează viitorul model.

Hyundai tocmai a prezentat noul Venue, un SUV mai mic decât Kona, care are însă, șanse mici să ajungă în Europa. Pentru “Bătrânul Continent” însă, sud-coreenii lucrează la un model complet nou, pe care îl vor lansa în această toamnă.

Noul Hyundai Kona Hybrid – Informații și fotografii oficiale

Asiatcii nu dezvăluie însă ce tip de caroserie va avea noul model, dar trec în contul lui un design nou, atât pentru interior, cât și pentru exterior, și dotări în ceea ce privește conexiunea și siguranța la bord, care îl vor poziționa în fruntea segmentului său.

Hyundai model misterios

Până atunci însă, imaginea teaser dezvăluie montantul spate al unui vehicul, dar și o mică parte dintr-un stop extins pe aripă. Formele dezvăluite ar putea fi cele ale unui crossover de clasă mică, de tipul lui Hyundai Venue, rezervat, cel puțin pentru moment, Statelor Unite și unor piețe din Asia.

Sud-coreenii promit să dezvăluie informații noi despre modelul pregătit pentru Europa, în săptămânile care urmează.

 

 

Adaugati comentariu