Noul Hyundai Kona Hybrid – Informații și fotografii oficiale

Noul Hyundai Kona Hybrid (10)

Noul Hyundai Kona Hybrid apare în gama ultra-popularului model care s-a vândut deja în 120.000 de exemplare, de la apariția sa pe piață. Cu un sistem de propulsie eficient și un interior actualizat, versiunea hibridă ascunde în mânecă așii unui model de succes.

Noul Hyundai Kona Hybrid este cea de-a doua versiune electrificată din gamă, după Kona electric, prezentat în primăvara anului trecut la Geneva. Acesta este pus în mișcare de un motor 1.6 GDI pe benzină, cu 105 cai putere și un cuplu de 147 Nm, asistat de un motor electric de 43,5 cai putere și cuplu de 170 Nm, pentru un total de 141 CP și 265 Nm. O baterie litiu-ion-polimer cu o capacitate de 1,56 kWh stochează energia. 160 km/h este viteza maximă a noii versiuni, care beneficiază de aportul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj și șase rapoarte. Este disponibil și modul Sport, iar pentru un plus de distracție, șoferul poate schimba treptele cu ajutorul padelelor montate pe coloanal de direcție.

Noul Hyundai Kona Hybrid (5)

Kona Hybrid vine cu sistem Blue Link, care permite șoferului să închidă și să deschidă mașina prin intermediul unei aplicații descărcate pe smartphone. Opțional, poate fi comandat sistemul Audio Video Navigation cu ecrane de 10,25 de inci și control vocal cu recunoaștere a comenzilor în șase limbi.

Navigația aduce la bord și serviciile Hyundai LIVE, disponibile în mod gratuit pentru o perioadă de cinci ani. Astfel, șoferii primesc informații în timp real despre vreme, trafic, avertizare în ceea ce privește limita de viteză din zonă, cele mai apropiate benzinării și parcări. Standard, mașina este echipată cu sistem Display Audio și ecran de 7 inci.

Noul Hyundai Kona Hybrid (3)

Test drive Hyundai Kona 1.6 T-GDi 4WD – Kona neconvenționalul

Cei aflați la bordul lui Kona cu propulsie hibridă primesc opțional încărcare prin inducție pentru telefoanele lor mobile. Aceștia se vor bucura și de o schemă de culori personalizată, cu accente albe în jurul ventilațiilor și pe schimbător și negre lucioase pe mânerele ușilor și pe volan.

Scaunele sunt îmbrăcate standard în material textil de culoare neagră, care prezintă cusături albe, și opțional într-o combinație de textil-piele sau în piele neagră. Pot fi comandate și nuanțe vii la interior, cum ar fi portocaliu, lime și roșu.

Volanul este încălzit (opțional) și la fel sunt scaunele din față și din spate.

Noul Hyundai Kona Hybrid (9)

Sunt disponibile în gamă 26 de combinații de culori exterioare, dar și două modele de jante rezervate acestei versiuni, disponibile cu dimensiuni de 16 și 18 inci.

Noull Hyundai Kona Hybrid face un pas în față și în ceea ce privește siguranța, pentru că sud-coreenii îl echipează cu sistemul Hyundai SmartSense, care monitorizează împrejurimile pentru a-l feri pe șofer de eventualele evenimente neprevăzute. Pachetul include Front Collision Warning și Avoidance Assist cu funcție de detectare a pietonilor și bicicliștilor.

Noul Hyundai Kona Hybrid (14)

Suplimentar, se pot comanda și sistemul Smart Cruise Control cu Stop & Go, Lane Following Assist, Intelligent Speed Limit Warning, Blind-Spot Collision Warning și Rear Cross-Traffic Collision Warning, în timp ce mașina vine standard cu Driver Attention Warning, Lane Keeping Assist și High Beam Assist.

Noul Hyundai Kona Hybrid va putea fi comandat începând cu luna august a acestui an.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top