Hyundai pregătește vehiculele viitorului

2Hyundai Elevate

Hyundai Motor Group Hyundai anunță formarea New Horizon Studios, o noua unitate axată pe dezvoltarea vehiculelor viitorului sau pe scurt UMV (Ultimate Mobility Vehicles).

Foto: Hyundai

De-a lungul existenței sale umanitatea și-a urmat întotdeauna dorința de a explora noi frontiere. New Horizons Studio va concepe vehicule pentru o mobilitate fără precedent.

Pentru zone neconvenționale

Produsele imaginate aici se adresează unor clienți care trebuie să se deplaseze în zone neconvenționale. Aceste vehicule vor fi concepute pentru utilizarea în medii dificile și diverse, având posibilitatea de a se adapta la condiții schimbătoare.

Hyundai Elevate
New Horizons Studio

Forțând limitele dezvoltării, în aceste studiouri se va reimagina și regândi modul în care se deplasează vehiculele în întrega lume.

Leadership din Silicon Valley

New Horizons Studio va fi condus de Vice Președintele Dr. John Suh, care a mai deținut o serie de roluri importante în cadrul grupului Hyundai încă din 2011.

A fost director fondator al Hyundai Ventures și ulterior a condus Hyundai CRADLE (Center for Robotic-Augmented Design in Living Experiences) din Silicon Valley.

„Urmărim să creem primul vehicul tip transformer din lume, cunoscut și ca  Ultimate Mobility Vehicle, ” spune Dr. Suh

Hyundai Elevate

Alături de Suh, noua facilitate se bucură și de aportul Dr. Ernestine Fu, care are rolul de Director of Product Management.

Dna. Fu a fost cercetător în sfera interacțiunilor dintre operatorul uman și vehiculele autonome, în cadrul Stanford University, Volkswagen Automotive Innovation Lab, specializat în realizarea vehiculelor pentru intervenții de urgență.

Elevate – primul produs

Prezentat la CES în 2019, Hyundai Elevate este primul concept dezvoltat de New Horizons Studio.

Hyundai Elevate

Acest vehicul nu se bazează doar pe roți, fiind de așteptat ca el să răspundă oricăror nevoi și situații.

Spre exemplu, o versiune cu picioare robotizate ar putea salva vieți ca prim vehicul de răspuns în situația unor dezastre naturale, sau pentru persoane cu dizabilități care nu au acces la rampe ar putea prelua scaunul cu rotile pentru a-l poziționa în dreptul ușii.

Hyundai Elevate

Utilizând o combinație de inginerie robotică și tehnologie convențională,. Elevate și alte vehicule asemănătoare create de New Horizons Studio vor redefini mobilitatea.

Noul Hyundai i30 N acum cu 280CP și transmisie cu 8 trepte N DCT

Noul Hyundai Tucson: informații și fotografii oficiale

Adaugati comentariu