Hyundai Santa Fe facelift: constructorul coreean pregătește noul model SUV

Test comparativ - Hyundai Santa Fe vs Kia Sorento

Actuala generație a SUV-ului Hyundai Sante Fe este pe piață din anul 2018, iar constructorul coreean pregătește deja versiunea facelift.

Noul model camuflat a fost deja observat în teste deja atât în zona de nord a Europei la temperaturi scăzute, cât și pe drumurile din Germania.

foto: Stefan Baldauf

Deși avem de-a face cu un facelift, Hyundai și-a camuflat puternic noul model, ceea ce ne face să credem că update-ul va aduce și schimbări de design. Un studio de design și-a imaginat deja cum ar putea să arate noul Santa Fe, iar imaginea de mai jos este rezultatul:

În ceea ce privește partea tehnică, Hyundai nu a comunicat încă nimic oficial, dar cel mai probabil va fi folosită o soluție de propulsie hibridă. Hyundai a spus că în viitorul apropiat vor exista 44 de modele electrificate în gamă. Acestea vor fi lansate până în anul 2025.

Astfel, versiunea cu facelift a modelului Hyundai Santa Fe va fi lansată cel mai probabil ca plug-in hybrid și poate și versiune full-electric. Hyundai va păstra probabil și motorul diesel de 2.2 litri.

Actualul model Hyundai Santa Fe este disponibil în versiune cu șapte locuri.

Test comparativ: Hyundai Santa Fe vs Kia Sorento

Via ams, motor1

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top