Hyundai Tucson primește versiune N Line cu look sportiv

hyundai-tucson-nline-7-autoexpert.ro

Hyundai a prezentat oficial versiune N Line pentru modelului Tucson. Este primul SUV din gama constructorului coreean care primește un look sportiv.

Până în prezent linia de echipare N Line era rezervată modelelor hatchback din gama Hyundai. SUV-ul Tucson este primul care primește acest look cu accente sportive.

hyundai-tucson-nline-9-autoexpert.ro

Hyundai Tucson N Line

Hyundai Tucson N Line se remarcă prin partea frontală mai agresivă cu prize de aer restilizate. Logo-ul N Line este ampalsat pe aripile fronate dar și pe grila față. În spate, difuzorul aerodinamic are o formă nouă, iar evacuările sistemului de eșapament sunt ovale.

hyundai-tucson-nline-13-autoexpert.ro

Hyundai Tucson N Line primește și jante de aliaj de 19 inch cu desing special, iar caroseria poate fi vopsită într-una din cele șapte nuanțe: shadow grey (doar pentru echipare N Line), polar white, engine red, sunset red, dark knight, shimmering silver și phantom black.

La interior, Tucson N Line primește scaune sportive N cu tapițerie din piele neagră cu cusături roșii și volan cu logo N.

hyundai-tucson-nline-3-autoexpert.ro

Tucson N Line are aceleași motorizări ca și modelul normal, respectiv 1.6 T-GDI cu puteri ce variază între 150 și 256 CP. Constructorul mai anunță și o suspensie îmbunătățită ce promite o manevrabilitate mai bună pentru versiunea N Line.

Via Hyundai

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top