Iată orașele din România cu cele mai multe femei singure

Extrem de interesantă este și lista cu orașele din România cu cele mai multe femei singure.

Așadar, cele mai multe femei singure se află, conform cercetării Daedalus Millward Brown, în Râmnicu Vâlcea (46%), în timp ce pe următoarele locuri se află Iași (45%) și Sibiu (44%).

Studiul indică, de asemenea, percepția bărbaților despre orașele cu cele mai frumoase femei. În acest clasament pe primul loc se află Bucureștiul, cu 17,51%, urmat de Iași, cu 13,47%, și Cluj Napoca – 9,19%. Cercetarea a mai relevat că București, Cluj Napoca și Râmnicu Vâlcea sunt orașele unde bărbații beneficiază de cele mai favorabile condiții de viață.

Există și un oraș populat în întregime de către femei. Însă, nu în România.  Mai mult de 600 de femei trăiesc în orașul Noiva do Cordeiro, aflat în sud-estul Braziliei. Ceea ce face un loc și mai atractiv pentru burlaci este faptul că cele mai multe locuitoare au între 20 și 35 de ani.

Pretendenții trebuie să se supună însă rigorilor femeilor, care conduc respectivul oraș.

Unele dintre locuitoarele orașului brazilian sunt căsătorite, dar soții lor și fiii care au peste 18 ani sunt obligați să lucreze în afara orașului, neavând dreptul să se întoarcă acasă decât în weekend.

Femeile se ocupă de tot ceea ce ține de oraș și susțin că este mult mai bine așa. Ele poartă răspunderea legată de orice activitate, de la agricultură la organizarea orașului.

>>>

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top