Impresionanta colecție de mașini a lui Pierre Aubameyang

Pierre Aubameyang LaFerrari

În așteptarea semnării unui nou contract cu Arsenal, starul Pierre Aubameyang și-a prezentat colecția de mașini care include patru Lamborghini și un LaFerrari.

Foto: Instagram/Aubameyang97

Starul lui Arsenal, Pierre Aubameyang, 31 ani, așteaptă încheierea unui nou contract cu echipa britanică. Unele surse vorbesc că oferta ar fi de 250.000 lire sterline pe săptămână, cu 50.000 lire sterline mai mult decât avea în prezent.

În așteptarea noului contract, Pierre Aubameyang și-a prezentat câteva dintre mașinile sale pe pagina proprie de Instagram.
În fotografia de mai sus îl prezentăm pe Aubameyang alături de LaFerrari care valorează astăzi peste 2 milioane euro.

Starul lui Arsenal este și mare fan Lamborghini, având două Lamborghini Urus, un Aventador și un Huracan Spyder. Patru din cele cinci Lamborghini care apar în cadru sunt customizate de Yianni Charalambous iar în al cincilea de MS Motors în Franța.

aubameyang Lamborghini

Aubameyang a fost criticat când a vrut să își modifice supercar-ul laFerrari care deocamdată apare în fotografiile de pe Instagram în culoarea originală.

Însă Aubameyang mai are și alte mașini pe lângă cele prezentate pe Instagram printre care un Bentley bentayga, un Ferrari 812 Superfast, un Ferrari 458 Italia, Porsche Panamera Turbo Techart, Audi R8 V10 și un Aston Martin DB9 Volante.

Aubameyang Bentley

Aubameyang a declarat cotidianlui britanic The Sun: „Hainele, mașinile și toate astea sunt un bonus. Îmi place să trăiesc în acest fel. Așa cum se soune trăiești doar o dată. Este important să știi de unde vii și unde sunt rădăcinile tale – restul este doar un mare bonus.”

Adaugati comentariu