Încep licitaţiile pentru autostrada Sibiu – Piteşti

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), spre validare, documentaţiile de atribuire aferente secţiunilor 1 şi 5 pentru autostrada Sibiu - Piteşti.
Aberații guvenamentale: vom avea trei autostrăzi între Moldova şi Transilvania!

Lotul 1 aferent Secţiunii 1 (Sibiu – Boiţa) se întinde pe 13 kilometri, iar traseul autostrăzii va începe în zona localităţii Şelimbăr, la intersecţia cu centura Sibiu. Aliniamentul se continuă la vest de DN7, în paralel cu acesta, fiind amplasat într-o zonă colinară până la km 6, în zona localităţii Veştem. În continuare, traseul autostrăzii traversează la vest de Tălmaciu, drumul judeţean DJ 105G, Avrig – Marsa – Tălmaciu – Sadu, până în zona Boiţa unde este prevăzut un nod rutier ce asigură conectivitatea temporară a autostrăzii Sibiu-Piteşti cu DN7.

Valoarea estimată a contractului, care se întinde pe o perioadă de 108 luni, este de 765,84 milioane de lei fără TVA. Perioada de garanţie a lucrărilor este de 60 de luni, cea de execuţie de 36 de luni iar cea de proiectare de 12 luni.

Secţiunea 5 (Curtea de Argeş – Piteşti) se întinde pe 30,35 kilometri, iar traseul autostrăzii va începe în zona localităţii Curtea de Argeş şi va continua paralel cu râul Argeş până la actuala centură a Municipiului Piteşti.

 

Citeşte continuarea pe www.floteauto.ro

 

 

Adaugati comentariu