Incepe cea de-a patra ediţie  Ducati Scrambler Days of Joy

Ducati Days of Joy a ajuns la ediţia cu nr 4, oferind pasionaţilor de Ducati Scrambler o mulţime de evenimente, de la cursuri de pilotaj, la activităţi outdoor şi relaxare.

 

Romagna Scrambler Experience 

Evenimentul Romagna Scrambler Experience debutează pe 6 aprilie în regiunea Cesenatico. Această întâlnire a ducatiştilor îi va purta pe drumuri pavate şi forestiere, profitând de această oportunitate pentru a descoperi calităţile modelului Scrambler.

Un checkpoint la mijlocul zilei tocmai la poalele munţilor Apenini, în regiunea Romagna, îi va încânta pe participanţi cu celebra bucătărie tradiţională locală. După alte câteva ore în şa, riderii încheie ziua cu un grătar, pe plaja de la Cesenatico.

Tuscany Scrambler Experience

In perioada 6-7 iulie, participanţii vor parcurce drumurile deluroase din jurul Sienei. Această experienţă all-round şi off-road îi poartă pe riderii din şaua lui Ducati Scrambler pe două trasee de 200 km în prima zi şi 150 km în a doua. Fiecare etapă are ca punct central Fattoria Pieve in Salti (Siena) unde ducatiştii vor degusta comorile culinare locale.

Citeste mai mult pe: motorxpert.ro

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top