Închirieri auto în București cu gratuitate la primul șofer adițional: vezi ce alte beneficii poți avea

Închirieri auto

Astăzi, există o mare diversitate de companii care asigură servicii de inchirieri auto Bucuresti și care vin în întâmpinarea clienților cu beneficii din ce în ce mai atractive. Concurența atrage oferte competitive, dar și extra-facilități pe care firmele de Rent a Car le pun la dispoziția clienților.

Închirieri auto în București cu gratuitate la primul șofer adițional: vezi ce alte beneficii poți avea

Este o perioadă optimă pentru închirierea autovehiculelor din capitală, spun specialiștii, pentru că pachetele de beneficii sunt atractive. Iată ce fel de avantaje reale poți accesa, dacă închiriezi un autoturism de la companii cu notorietate!

  1. Puncte bonus la plățile online, reconvertibile în extra facilități sau reduceri

Unul dintre avantajele puse la dispoziție de anumite companii de Rent a Car din România este acumularea de puncte bonus, la fiecare plată online. Acestea se pot reconverti în facilități extra sau chiar în reduceri atractive pentru următoarele cursuri. Beneficiul este oferit de companiile ultra-moderne, care permit rezervările online și își doresc să digitalizeze cât mai mult aceste procese. Poți să profiți de avantaj și să economisești, în timp ce închiriezi un autovehicul modern, care să te ducă la destinația planurilor tale.

  1. Kilometri nelimitați, politică de combustibil „plin pe plin”

Poți ajunge cu încredere la destinație, chiar dacă planurile se modifică din mers. Companiile Rent a Car ce asigură kilometri nelimitați, fără taxe extra sau comisioane suplimentare, sunt preferate de clienți. Politica de combustibil „plin pe plin” nu este o invenție a anului 2022, ci o practică eficientă care funcționează și astăzi. Practic, șoferul primește autoturismul cu rezervorul plin și este obligat să îl returneze tot cu aceeași cantitate de combustibil în rezervor. Inexistența unei limite de kilometri te ajută să te adaptezi din mers.

  1. O flotă extinsă de autovehicule cu dată recentă de fabricație, din care poți alege mașina ideală

Există șanse foarte mari să poți conduce autoturismul la care visezi, doar prin simpla lui închiriere. Din fericire, companiile de închiriere auto vin în întâmpinarea clienților cu o foarte mare varietate, din acest considerent. De pildă, Pricecarz.com are în flota auto peste 300 de autoturisme cu kilometraj redus, și cu dată recentă de fabricație. Poți opta pentru o mașină de lux, o mașină de familie, o mașină mică sau orice altă variantă ți se potrivește mai bine, în funcție de nevoile pe care le-ai identificat pentru călătoria ta.

  1. Asistență rutieră telefonică 24 / 7 și servicii de tractare în orice județ din România

Un alt beneficiu important, care contribuie la siguranța ta și a celorlalți pasageri este asistență rutieră, 24/7, pe care anumite companii de Rent a Car din România o oferă clienților săi. De asemenea, această tipologie de companii se asigură să ofere servicii de tractare în orice județ din țară, astfel încât clienții să se simtă în siguranță atunci când închiriază autoturisme prin intermediul lor. Transparență totală, inclusiv din această perspectivă, este benefică pentru șoferii care își pot calibra așteptările dinainte să închirieze.

Pricecarz.com îți oferă toate avantajele la închirieri auto București

Și nu numai la masini de inchiriat in București, ci și în alte mari orașe, precum Timișoara, Cluj-Napoca, Sibiu sau Târgu Mureș! Pricecarz.com are o vastă experiență pe piață și asigură clienților săi toate beneficiile ilustrate în acest articol: primul șofer adițional gratuit, kilometri nelimitați, puncte bonus la plățile online, o flotă auto diversă și modernă din care să alegi mașina pe care vrei să o conduci, asistență rutieră 24/7.

 

 

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top