Inconștiență în Capitală. A traversat calea ferată chiar dacă bariera coborâse! VIDEO

Cale ferata

A traversat calea ferată chiar dacă se anunța trecerea trenului! S-a întâmplat în zona Andronache din Capitală. Un șofer a lovit bariera și a trecut în viteză.

Filmarea a apărut pe pagina de Facebook a Căilor Ferate Române și a atras sute de reacții din partea celor care o urmăresc. Oficialii CFR atrag atenția că asemenea gesturi pun în pericol nu doar viețile celor aflați în mașină, ci și pe ale călătorilor din tren.

Trecerea la nivel cu calea ferată din imagini se află între stațiile Băneasa și Pantelimon, la kilometrul 13+958, în zona cartierului Andronache și face parte din magistrala București Nord – Constanța. În zonă, trenurile circulă cu până la 160 km/h.

“Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!”, este descrierea care însoțește postarea.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top