Ineos Grenadier va fi importat în România de Automobile Bavaria

Ineos Automotive a nominalizat partenerul care va opera prima locație vânzări în România. Aceasta se numără printre cele 160 de locații ce urmează a fi confirmate în întreaga lume.

Până la sfârșitul anului 2022, Ineos intenționează să dezvolte o rețea de 200 de puncte de vânzare și service pentru Grenadier în 50 de țări, incluzând grupuri renumite dealeri auto, specialiști 4×4 și distribuitori de echipamente agricole.

Ineos Grenadier va fi comercializat și în România

Partenerul confirmat pentru România este Automobile Bavaria din București. Ineos colaborează cu acest distribuitor în vederea amenajării showroom-ului, care urmează să fie finalizat și să își primească clienții în următoarele câteva luni. Ineos oferă și un program de training intensiv pentru partenerul de distribuție și pentru tehnicienii de service.

Showroom-ul se va inaugura în această vară.

Scopul nostru este ca majoritatea clienților din România să se afle la o distanță rezonabilă de un service autorizat. Partenerul de distribuție și locațiile sale de service autorizate din România, vor reprezenta coloana vertebrală a rețelei de service Ineos în România.

„Ne-am străduit timp de peste un an să găsim un partener de distribuție care este la fel de entuziast și convins de Grenadier ca și noi”, spune Klaus Hartmann, Directorul pentru Europa al Ineos Automotive. „Am ales un partener care cunoaște utilizatorii de autovehicule 4×4 și nevoile acestora și are experiență în furnizarea de servicii excepționale pentru satisfacția clienților noștri. Împreună cu acest partener, suntem convinși că vom reuși să oferim clienților Grenadier consilierea, informațiile și sprijinul de care au nevoie”.

Potențialii clienți vor putea să localizeze cel mai apropiat dealer Grenadier prin intermediul unei hărți interactive pe site-ul: ineosgrenadier.com

Specificațiile tehnice ale Ineos Grenadier pentru România vor fi confirmate la momentul potrivit. Pentru informații referitoare la prețuri, clienții vor trebui să ia legătura direct cu distribuitorul nostru din București.

Via Automobile Bavaria

Adaugati comentariu