Infiniti prinde avânt

La numai 9 luni de la lansarea oficială pe piața auto din România, asaltul european al mărcii Infiniti începe să își arate rezultatele. Conform raportului APIA pentru luna septembrie marca Infiniti a vândut un total de 37 de modele, depășind alte mărci premium japoneze.

Pentru Infiniti, cel mai nou brand premium care activeaza pe piata Europeana, aceste rezultate demonstreaza ca prin calitatea modelelor comercializate si prin serviciile oferite clientilor, Infiniti incepe sa devina o alternativa corecta  la marcile deja consacrate. 

In acest moment, Infiniti acopera o mare parte a pietei cu modelele pe care le comercializeaza: G sedan, G coupe, G cabrio, EX, FX si, cel mai recent model lansat, M. Modelele Infiniti comercializate in Romania sunt disponibile atat cu motorizari diesel cat si benzina, pregatind, de asemenea, si asteptata lansare a modelului M Hibrid.

Tehnologie de varf

Modelele Infiniti sunt echipate cu elemente cheie ale tehnologiei inovatoare a scutului de siguranta, printre acestea se numara sistemul de prevenire a depasirii benzii (LDP – Lane Departure Prevention). Spre deosebire de modelele concurente, care doar avertizeaza soferul cand masina depaseste banda de rulare, sistemul LDP de la Infiniti avertizeaza soferul, dar ia şi masuri in cazul in care avertizarea este ignorata. 

Sunt actionate usor franele dintr-o parte a masinii pentru a o redirectiona pe banda corecta. Totodata Modelul M35h de la Infiniti va deveni primul model hibrid din lume care, in momentul lansarii, peste aproximativ sase luni, va fi echipat în varianta standard cu un sistem audio de avertizare a pietonilor.

Experienta totala Infiniti

Exista doua componente principale ale programului Infiniti privind proprietatea, care au ca scop sprijinirea clientilor in a-si fructifica la maximum timpul lor pretios: Serviciul VIP Infiniti Infiniti VIP Service) si serviciul de  Asistenta rutiera.
Serviciul VIP Infiniti ofera clientilor, cu doar un apel telefonic la Centru, serviciul de colectare si livrare gratuita a maşinii lor la locul si in momentul convenabil pentru acestia. 
Serviciul de Asistenta rutiera este conceput pentru a oferi maximum de confort si liniste sufleteasca in timpul calatoriilor. Este un serviciu 24/7 de interventie rapida pe tot teritoriul Europei, in perioada de garantie oferita de Infiniti.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top