Infiniti Q Inspiration – conceptul care revoluționează brand-ul

Infiniti

Infiniti arată o fotografie a conceptului care va revoluționa limbajul de design al brand-ului, cu 10 zile înainte de a-l prezenta la Salonul Auto de la Detroit. Conceptul este creația noului șef de design Karim Habib, tocmai transferat de la BMW.

Silueta armonioasă și proporțiile alungite ale lui Infiniti Q Inspiration Concept vor inspira liniile coupe-urilor și sedanurilor de serie ale brand-ului premium din Țara Soarelui Răsare. Conceptul, spun cei de la Infiniti, este “prima manifestare a unui nou limbaj de design dedicate unei ere a sistemelro de propulsie avansate.”

“Experimentând cu noi proporții într-un segment conservator, Q Inspiration vine cu o capotă scurtă și o caroserie alungită,” spune șeful diviziei de design de la Infiniti, Karim Habib. “Vrem să ducem imaginea tradițională a sedanurilor la nivelul următor al evoluției.”

Nu sunt multe informații despre conceptul care va fi prezentat la Detroit, dar putem estima apariția unui tren de rulare electric sau hibrid sub capota noului studiu de design.

CITIȚI ȘI

Adaugati comentariu