Întâlnirea VW GTI de la Worthersee se mută la Wolfsburg din 2024

Volkswagen GTI Worthersee

Unul dintre cele mai celebre evenimente dedicate pasionaților de modele Volkswagen GTI, Worthersee, a fost anulat pentru 2023.

Întâlnirea anuală a fanilor Volkswagen GTI de la Worthersee, Austria a fost anulată de către autoritățile locale care sunt preocupate de protejarea mediului înconjurător din jurul lacului Worthersee.

Volkswagen GTI Worthersee

Întâlnirea VW GTI Worthersee se mută la Wolfsburg

Evenimentul era organizat încă din 1982 și devenise unul dintre cele mai celebre întâlniri ale pasionaților de Volkswagen GTI. Anularea evenimentului nu i-a lăsat indiferenți pe oficialii mărcii germane care au intervenit și au preluat organizarea.

Evenimentul va fi mutat chiar la Wolfsburg, orașul care găzduiește sediul central Volkswagen și va primi o ediție nouă în 2024. Volkswagen a numit viitoarea ediție ”GTI Coming Home” făcând referire la mutarea evenimentului chiar în orașul mărcii.

Volkswagen GTI Worthersee

Comunitatea GTI este foarte importantă pentru Volkswagen și apreciem interacțiunea cu fanii mărcii. Din acest motiv, după ce, din păcate, întâlnirea GTI de la Lacul Worthersee a fost anulată, am decis destul de repede să oferim comunității de fani GTI o nouă locație pentru acest eveniment,” au spus reprezentanții Volkswagen.

Via Volkswagen

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top