Interior Dacia Logan/Dacia Sandero 2020

interior dacia Logan 2021

Cu trei săptămâni înaintea prezentării oficiale prezentăm prima fotografie de la interior Dacia Logan/Dacia Sandero.

Noile Dacia Logan/Sandero vor face un salt tehnologic și vor prelua o versiune low-cost a platformei CMF-B utilizată și la noile Clio și Captur.

După primul teaser cu imaginile de exterior prezentăm acum prima fotografie cu planșa de bord. Din fotografia prezentată se observă că volanul este preluat de la generația precedentă. Fiind un volan modern nu era nevoie actualizarea lui.

În schimb indicatoarele de bord sunt complet noi. În locul celor trei cadrane întrepătrunse regăsim acum un instrumentar de bord cu două cadrane între care se află un display pentru computerul de bord și alte afișaje.

Ecranul sistemului multimedia nu mai este încastrat în bord ci este de sine stătător și este amplasat în zona superioară a planșei de bord în câmpul vederii șoferului. Sub el se observă noile guri de ventilație cu ramă cromată.

Și schimbătorul cutiei manuale cu inelul cromat este în genul celei de la Duster și Captur fiind mult mai elegant. De asemenea remarcăm rama cromată din jurul schimbătorului.
Se mai observă și faptul că nu mai există frână de parcare mecanică. În fața schimbătorului putem vedea butonul frânei de parcare electrice.

Cover for car, cover for safety. Descoperă husele ultra-rezistente pentru mașina ta autocovers.

Din unghiul în care este făcută fotografia nu putem vedea consola centrală dar ne așteptăm ca Sandero/Logan să primească de asemenea comenzile climatizării de la Duster și butoanele tip claviatură de la Duster și Clio.

La prima vedere plasticele sunt tot tari dar arată mai bine. Așa cum declara șeful de design al lui Renault, Laurens van der Acker, la interior dacia Logan/Sandero 2020 nu vor mai arăta ca un model low-cost ci vor fi mai elegante.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top