Interiorul Audi e-tron a fost dezvăluit

Audi e-tron interior (11)

Audi e-tron are un look exterior impresionant, dar și un interior pe măsură. Audi arată în premieră interiorul viitorului său SUV electric. Mașina are cinci ecrane tactile, iar două dintre ele redă imaginile captate de camerele montate în locul oglinzilor laterale.

Audi a arătat interiorul lui e-tron la Copenhaga, într-un centru de divertisment, acolo unde spectacolele adună până la 650 de spectatori. De această dată, în centrul atenției a fost însă Audi e-tron, care nu a purtat haine de gală, ci obișnuitul său camuflaj. Audi subliniază astfel că SUV-ul său electric oferă o experiență acustică de nivelul sălilor de concert, prin intermediul sistemului Bang & Olufsen Premium, care redă muzica exact așa cum a fost înregistrată, fără a-i adăuga efecte artificiale. Totul se întâmplă grație celor 16 difuzoare și a unui amplificatory cu o putere de până la 705 watti.

Audi e-tron interior (12)

Audi e-tron quattro testează legal camerele video în loc de oglinzi

Șoferul va intra într-o nouă dimensiune la bordul lui Audi e-tron. Prima mașină electrică de la Audi vine cu tehnologie din viitor, cu un sistem de sonorizare ultra-performant și cu funcții redate și comandate digital.

Interiorul lui e-tron formează o arcadă care învăluie panoul de bord, înconjurându-l cu linii orizontale care se extind până la portiere. Se regăsesc acolo sistemul standard Audi virtual cockpit cu ecran tactil independent, dar și ecranele OLED de 7 inci, care redau imaginile puse la dispoziție de camerele montate la exterior, în locul oglinzilor retrovizoare laterale. Tehnologia bazată pe camera își va face debutul la un model de serie odată cu Audi e-tron. Utilizatorul poate mări sau micșora imaginea, poate modifica unghiul camerei, poate decide setări diferite pentru manevre de parcare sau rulare pe autostradă, prin simple atingeri ale ecranelor.

Audi e-tron interior (13)

Consola centrală, cu ecranele care redau comenzile funcțiilor, schimbătorul și cotiera, asigură un plus de confort, punând la dispoziția șoferului tot ce are nevoie.

Indiferent de linia de echipare, interiorul de e-tron vine cu materiale, culori și inserții asortate, în conformitate cu standardele înalte de calitate ale brand-ului premium german. Regăsim așadar la bord piele Valcona și finisaje din aluminiu mat, cusături care amintesc de circuitele electrice, în culori contrastante, cum ar fi portocaliu. Lumina ambientală oferită opțional delimitează cabina de lux.

Audi e-tron interior (3)

Cu un ampatament de 2,928 mm, Audi e-tron oferă spațiu generos pentru cinci persoane și pentru bagajele acestora, promițând spațiu la coate, cap și genunchi tipice unui SUV de mari dimensiuni.

Adaugati comentariu