Ioniq 6 sedan și Ioniq 7 SUV, în curând pe piață

Ioniq 6 si Ioniq 7 autoexpert.ro

După ce a dat lovitura cu SUV-ul Ioniq 5, Hyundai va introduce în producție alte două modele electrice. Sedanul Ioniq 6 va fi primul lansat, în 2022. Acesta va fi urmat, în 2024, de SUV-ul Ioniq 7.

Coreenii sunt pe val. Primul model electric comercializat sub brandul Ioniq este crossoverul de clasă medie Ioniq 5. Toate cele 3000 de unități ce aparțin seriei de lansare au fost cumpărate în mai puțin de 24 de ore. În România, prețurile încep de la 46.410 euro (35.715 euro prin programul Rabla). Poți consulta toată lista de prețuri aici.

”Apariția lui Ioniq 5 reprezintă primul pas în călătoria începută de companie pe tărâmul tehnologiei electrice, și care o va aduce mai aproape de atingerea țintelor sale de mobilitate ”curată”. După lansarea lui Ioniq 5, Hyundai va extinde linia de vehicule electrice cu sedanul de clasă medie Ioniq 6 și cu SUV-ul mare electric Ioniq 7”, spune comunicatul de presă al companiei.

Hyundai Prophecy prefigurează viitorul Ioniq 6
Hyundai Prophecy

Deci, în curând, familia Ioniq se va mări. Crossoverului 5 i se va alătura, în primă fază, sedanul 6. Acesta va avea la bază conceptul Hyundai Prophecy și va vedea lumina zilei anul viitor. Sperăm că va păstra liniile armonioase ale acestuia, și că va avea alură de sedan-coupe. Apoi, în 2024, modelul Ioniq 7 va întregi gama.

Ioniq 6 și 7: autonomia probabilă

Deși nu există detalii despre viitoarele modele, putem face câteva presupuneri, bazându-ne pe detaliile pe care le știm de la Ioniq 5. Spre exemplu, că SUV-ul 7 va avea trei rânduri de scaune. Sau că autonomia celor două modele s-ar putea apropia de 650 km la versiunea de top.

 

 

Adaugati comentariu