Irina Rimes: „Conduceam noaptea la început, ca să nu fie aglomerat!”

Irina Rimes este o cântăreață originară din Republica Moldova. A compus piese pentru cunoscuți interpreți, care au prins foarte bine la public, dar succesul l-a cunoscut cu melodia „Visele”, melodie care a stat săptămâni bune în clasamentul celor mai difuzate piese la radio. Deși are permis de doar 6 luni, Irina Rimes a fost de acord să răspundă întrebărilor noastre.

MISSAUTO: Ce este maşina în concepţia dumneavoastră, un simplu mijloc de transport, o modalitate de etalare a poziției sociale sau o chestiune de lifestyle?

IRINA RIMES: Mașina este luxul necesar. Nu m-aș descurca fără mașină în acest moment sau chiar dacă s-ar întâmpla să fiu nevoită o perioadă să mă despart de ea, atunci i-aș simti lipsa. Pentru mine în acest moment, mașina este o chestiune de lifestyle.

MISSAUTO: Ce părere aveţi despre oamenii care recurg la maşini scumpe pentru a se face remarcaţi?

IRINA RIMES: Nu știu ce sa spun, fiecare gândește și face în funcție de principiile sale. Cine sunt eu să judec?Irina Rimes: „Conduceam noaptea la început, ca să nu fie aglomerat!”

Citeste continuarea interviului pe MissAuto

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top