Jaguar este partener auto al Untold 2018

jaguar-i-pace (19)

Jaguar este primul partener auto al festivalului Untold. Producătorul britanic va asigura o flotă complet electrică pentru cei mai importanți dintre artiștii care vor fi prezenți în România în perioada 2-5 august 2018.

Premium Auto, parte a Grupului Țiriac, asigură deplasarea cu emisii zero a vedetelor care vin la Untold. Primul SUV electric de la Jaguar, I-Pace, este și la dispoziția spectatorilor, care îș pot admira și testa. Zece unități I-Pace vor fi prezente în cadrul festivalului pentru test drive și pentru a asigura mobilitatea artiștilor. Astfel, Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmoker, The Prodigy, Afrojack, Armin van Buuren și alții vor parcurge distanța dintre aeroport și hotel sau hotel și locația festivalului, la bordul SUV-urilor premium.

Drive test Jaguar i-Pace

“Jaguar se reinventeaza continuu, lanseaza noi modele cu o adresabilitate tot mai mare catre publicul tanar si conectat cu tehnologia. I-PACE este primul nostru SUV Jaguar complet electric, lider in segmentul premium. Participantii la Untold vor avea sansa de a experimenta in exclusivitate cel mai nou produs Jaguar”, a declarat Adrian Ciurea, Director Executiv al importatorului Jaguar si Land Rover in Romania.

I-Pace este pus în mișcare de două motoare sincroane cu magnet, pentru o autonomie de până la 480 de kilometri. SUV-ul electric, rival pentru Tesla Model X, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde. Având la bază o tehnologie implementată în Formula E, I-Pace beneficiază de aportul a 400 de cai putere și al unui cuplu de 696 Nm.

Alături de I-Pace, se vor regăsi în parcarea festivalului și alte modele Jaguar și Land Rover.

Adaugati comentariu